ÖPPET KÖP/ÅNGERRÄTT
När du handlar hos Rennerbroderi Tryck & Design har du alltid öppet köp i 30 dagar. (Enligt distansavtalslagen skall du som kund ha rätt att ångra ditt köp i 14 dagar.) 
Returfrakten står du själv för. Kontakta oss först via e-post renner@telia.com innan du returnerar ditt paket för information hur du går till väga. Vi vill att varan skall vara oanvänd och returneras i orginalförpackning i den mån det är möjligt. 
Du får dock ha provat varan för att testa storlek. 

Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi varans värde till er. Skulle en returnerad vara visa sig vara använd förbehåller vi oss rätten att ej godkänna returen. I sådant fall returneras den befintliga varan åter till kunden och erlagd fraktkostnad återbetalas ej. Notera att vi ej löser ut varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav.

REKLAMATIONER
Du har rätt att reklamera en vara om det kan antas vara ett tillverkningsfel på varan.

Kontakta oss på e-mail renner@telia.com

 Om det rör sig om en reklamation på grund av fel på varan eller att vi expedierat fel vara står vi för returfrakten samtidigt som vi i första hand byter ut varan mot en ny, alternativt om varan är slut i lager återbetalar vi det du betalat för varan.

TRANSPORTSKADOR
Rennerbroderi Tryck & Design är ansvarig för att varan kommer fram till dig oskadad. Därför är det viktigt att du omgående rapporterar eventuella skador eller bortkommna varor till oss på renner@telia.com
 Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad eller uppbruten, skall du omedelbart reklamera detta till Schenker eller Posten.